Jobba här!

Vi vill skapa ett samhälle där alla kommer till sin rätt.

Vill du vara med?

Om oss

Nordiskt Valideringsforum är en samhällsbyggande och oberoende, idéburen verksamhet. Vi består av 20 medarbetare, utspridda över hela landet. Våra metoder och verktyg: 

  • stärker självkänslan
  • förenklar insteg till jobb
  • underlättar kompetensförflyttning i företagen.

Dessutom gör de yrken och branscher ännu mer attraktiva!

Tillsammans med våra kunder bygger vi ett samhälle där alla människor har en plats!

Hos oss får du möjlighet att:

Nordiskt Valideringsforum är sedan 2022 det första svenska företaget som certifierats genom “Healthy Place to Work”. Det är den globala standarden för hälsocertifiering på arbetsplatsen. 

Här kan du läsa mer!

Lediga tjänster

Just nu har vi inga tjänster ute men du är hjärtligt välkommen att skicka en spontansökan till oss!

Har du frågor om en tjänst?

Hör av dig till rekrytering@valideringsforum.se. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Hur är det att jobba på Nordiskt Valideringsforum?

“Det är högt i tak och att vi lär oss nya saker tillsammans varje dag på jobbet!”

~ Henrietta Finnborg Bengtsson, projektledare och utvecklare

“Det är stort fokus på en bra arbetsmiljö. Att alla får den plats de behöver och att vi ändå når målen med en stor skopa ansvar under frihet.”

~ Henrik Ganard, teamledare IT

“Jag tycker att det är roligt med variation i arbete. Nordiskt Valideringsforum är en spännande arbetsplats att arbeta på där man har goda möjligheter att utvecklas, samt att kunna hjälpa individer sätta ett bevis på sitt kunnande i vilken form den än inskaffats.”

~ Wilhelm Nyberg, supportadmin/it-admin

“Det jag tycker är mest spännande med att jobba på Nordiskt Valideringsforum är att få jobba med kollegor och kunder som brinner för att utveckla människor. Vi arbetar alla tillsammans mot ett gemensamt mål! Jag uppskattar att arbetet är varierande och att jag får lära mig nya områden och delar som vi arbetar med hela tiden.”

~ Rebecka Paldanius, projektledare

“För mig är det bästa på arbetsplatsen mina kollegor. Trots att vi sitter spritt över hela landet har vi en fantastisk gemenskap, högt i tak och samarbetsvilja. Att dessutom få arbeta med något som i förlängningen gör skillnad för andra – då blir det roligt att gå till jobbet varje dag!”

~ Agneta Bergqvist, processledare

“Arbetet på NVF möjliggör; att få växa som människa, bra balans mellan ansvar och kreativitet. En ledningsgrupp som lyssnar och är mottagliga för nya idéer. En flexibel, snabbfotad organisation. Bra mix av olika kompetenser och egenskaper hos kollegor.”

Kenneth Blad, projektledare och utbildare