Podcasten

"Stegen till erkännande"

Vill du läsa mer?

I rapporten "Stegen till erkännande" har vi samlat både artiklar och intervjuer. Där du kan läsa mer om validering och livslångt lärande - ur olika spännande perspektiv!

Under hösten 2021 presenterade Nordiskt Valideringsforum rapporten ”Stegen till erkännande” som en del av debatten om den framtida kompetensförsörjningen.

Nu släpps podden med samma namn – med uttömmande, fördjupande och reflekterande med samtal och diskussioner från verkligheten. Podcasten släpps i 7 avsnitt och är baserad på inspelade samtal från en seminarieserie kring validering och livslångt lärande.

Avsnitt 7

Stegen till erkännande – att synliggöra det som byggts och det som fortfarande byggs

Ett summerande och reflekterande samtal om validering utifrån lärande, bevis, erkännande och evidens samt vårt gemensamma samhällsbygge. Hur kan validering ha en självklar koppling till lärandet och synliggöra kunnande för individer och därmed bidra till samhällsutvecklingen i stort?

Lyssna till Jörgen Bergvall, Nordiskt Valideringsforum, Conny Larsson, Sobona, Stig-Arne Bäckman, Talangakademin och Kerstin Carlvik, Filipstads kommun när de reflekterar kring tidigare ämnen som tagits upp i denna podcast. 

Ps. I detta avsnitt dyker namnet “Urkraft” upp. Här kan du läsa mer: https://valideringsforum.se/omoss/ 

Stegen till erkännande - rapporten
Stegen till erkännande
Stegen till erkännande
Stegen till erkännande – att synliggöra det som byggts och det som fortfarande byggs
Loading
/
Click to access the login or register cheese